Беларуская Bulgarian Català Deutsch English Spanish Farsi Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Georgian Korean Lithuanian Netherlands Polish Portuguese Portuguese (Brazil) Русский Shqip Sverige Thailandish Ukrainian Chinese (Simplified) Cantonese (Hong Kong) Chinese (Traditional) (your language?)
Ndërfaqe kryesore

Ç'është MediaInfo?

MediaInfo paraqet informacione teknike dhe etiketuese për skedat filmike e zanore.
Ky softuer jepet falas (pa pagesë dhe me akses të lirë në kodin burimor: licenca BSD)

Shkarkoje!
(versioni 0.7.95, Ndërfaqe Grafike, me Instalues, për Windows, 32/64 bit, 5 MB)
Shënimi 1: monitoro
Shënimi 2: edhe versionet e tjera (OS, ndërfaqe...) janë këtu

Mund të kontribuosh për të përkrahur zhvillimin e mëtejshëm.

Ç'informacione mund të marr nga MediaInfo?

 • Kryesore: titulli, autori, regjisori, albumi, numri i kolonës, data, kohëzgjatja...
 • Video: kodeku, aspekti, fps, raporti i bitit...
 • Audio: kodeku, raporti i shëmbëllimit, kanale, gjuha, raporti i bitit...
 • Tekst: gjuha e titrave
 • Kapituj: numri i kapitujve, lista e kapitujve

Ç'formate (mbajtës) përkrah MediaInfo?

 • Video: MKV, OGM, AVI, DivX, WMV, QuickTime, Real, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DVD (VOB)...
  (Kodekë: DivX, XviD, MSMPEG4, ASP, H.264/AVC, H.265/HEVC, FFV1...)
 • Audio: OGG, MP3, WAV, RA, AC3, DTS, AAC, M4A, AU, AIFF...
 • Titra: SRT, SSA, ASS, SAMI...

Ç'mund të bëj me të?

 • Lexon formatet e shumë skedave filmike e zanore
 • Paraqet informacione me metoda të ndryshme (tekst, fletë, pemë, HTML...)
 • Pamja mund të porositet
 • Eksporton informacionet si tekst, CSV, HTML...
 • Ndërfaqe Grafike, Vijë Komande ose DLL
 • Integrim me bazën e MS-Windows (kap e hidh, konteksti i menysë)
 • Ndërkombëtar: çdo gjuhë shfaqet sipas versionit të Sistemit Operativ
 • Me aftësi për t'u lokalizuar (por nevojiten vullnetarë)

Other projects:

You may be interested in MediaConch, QCTools, or BWF MetaEdit.